28 oktober, 2020

Snabbrörlighet är det nya svarta när vi bygger upp studios med en hög social bandbredd

I dessa case ryms tekniken till RangeMakers fygitala studios som vi snabbt kan rigga nästan överallt där det finns behov av att – i en mix av fysiskt och digitalt – underlätta mänsklig interaktion med en hög social bandbredd.

Vi har under flera månader anskaffat det vi behöver – olika typer av små smidiga och högkvalitativa wifi-routrar, kameror, mikrofoner, högtalare, headsets, ljuskällor, stativ, elförsörjning m m – för att vi snabbt ska kunna bygga upp användarvänliga hybrid-studios i spännande miljöer, både inomhus och utomhus. Även i detta gillar vi att vara snabbrörliga.

Vi är ju inte ute efter att konkurrera med de mer stationära TV-studios som växer fram i stort antal. Dessa är ju ofta optimerade för just olika typer av TV-produktioner där man i huvudsak streamar åt ett håll (ut till tittare) och sedan erbjuder enklare interaktioner via format som exempelvis ”chat och polls”.

Vi fokuserar istället på att skapa förutsättningar för just den mänskliga interaktionen över geografiska avstånd. Oavsett om man deltar fysiskt eller digitalt i samma aktivitet så ska man uppleva man är med på liknande villkor.

Och nu har alltså väskorna kommit så att vi ännu lättare kan packa ihop och ta med oss vår snabbrörliga teknik.
Snabbrörlighet är det nya svarta!

;